Per a l'exposició de Juliol, l'EspaiGarum ens proposa una reflexió sobre la matèria a través de dues peces recuperades per Pep Salsetes.
Cuiner singular, investigador d'arrels profundes, erudit proper i pou de saviesa popular, Pep Salsetes és un referent als Països Catalans, a més de per la seva faceta culinària, per la seva tasca de més de trenta anys sobre la recuperació de receptes autòctones; llavors gairebé perdudes i fruiters mig oblidats en la memòria dels pobles.
Gran conversador i millor divulgador, en Pep ens mostra a l’EspaiGarum bledes vermelles i “cebes de tot l’any” de l’Alta Cerdanya (cebes aèries), perquè puguem submergir-nos en la singularitat dels productes naturals fora dels lineals dels supermercats.
Entre altres en Pep Salsetes es autor de:
La cuina de les Quatre estacions. Editorial Rourich. ISBN 8477051429
Buscar información en GARUM
domingo, julio 05, 2009
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario