Buscar información en GARUM

martes, septiembre 11, 2007

Concurso fotografico Memorial Joan Soley 2007

El pasado sábado se entregaron los premios del 4º Concurso Fotográfico Memorial Joan Soley 2007.
Joan Soley i Farrés (1956-2001) fué una persona muy querida en Lliçà d'Amunt: fundador de la UEC de la Vall del Tenes, defensor de la naturaleza y también, viajero incansable siempre con la cámara preparada.
Su muerte, en un desgraciado accidente de montaña -donde también murió Jordi Artiaga- causó un gran impacto en la comarca, porque Joan era una persona muy conocida, como ciudadano comprometido, y reunía unas caracteristicas difíciles de encontrar juntas: Optimismo, tenacidad, discreción, coherencia, bonhomía...
Su pasión por la fotografía le permitió ganar diversos concursos -junto a su mujer Núria- impartir cursillos y seminarios, elaborar audiovisuales sobre montañismo y crear un archivo con cientos de fotografías de los lugares más interesantes del mundo.
Este concurso es un sincero homenaje a una persona que dejó en muchos de nosotros una huella imborrable.
1er. premio categoría Lliçà d'Amunt. Mª Asun Monja.

2º premio categoría Lliçà d'Amunt. Josep Prims.

3er. premio categoría Lliçà d'Amunt. Roser Tugas.

1er. premio categoría Paisaje y Montaña. Luis Leandro.

2º. premio categoría Paisaje y Montaña. Agustí Gonzalez.

3er. premio categoría Paisaje y Montaña. Josep Pascual Moreno.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Les fotos premiades en aquest concurs estan molt bé i crec que són una referència qualitativa prou important com per continuar potenciant el Memorial.

Tanmateix, tant la ubicació de l'exposició com l'acte de lliurament dels premis van ser desastrosos. Un "zero" per a l'organització.

Anónimo dijo...

Aquest any el nivell ha millorat.El tema de muntanya i paisatge dona peu a la presentació de fotos molt interessants.

La part negativa, el lloc de l´exposició: mirar les fotos a traves de un vidre, que per mes inri reflexa la gent que esta mirant, es bastant penos. El pavelló, tot i no ser el lloc mes adient, l´hi dona deu voltes.

Anónimo dijo...

si, jo tambe crec que el millor lloc seria el pavello, aixi nomes anirien a l'entrega de premis els quatre amics i tot seria fantastic, tot tan catala i tan bonic....

Anónimo dijo...

Llastima que l'Espai Garum sigui tant petit

Anónimo dijo...

El lloc per l'exposició era molt bo. Cèntric,important perquè tothom ho vegi. És cert, es va fer petit, no només per les fotografies que s'habien de mirar a traves de vidra, sinó per totes les altres coses que s'haguessin pogut exposar. Vaig trobar a faltar una mostra de GARUM o alguna referència.
La persona que dona un "zero" podria parlar amb l'organització per ajudar a que l'any vinent anés millor. El Màrius i d'altres i treballen perquè vagi bé, segur.

Anónimo dijo...

si, si, la persona que dona un ZERO, que es presente com a voluntaria per a organitzar l'any que be el memorial, ja que es tan "entesa", que ho faci encara que nomes sigui un any, i aixi demostri a tot el poble com s'han de fer les coses, i aixi tots aprendrem OK? els que estigui d'acord que ho diguin, i la persona que va donar el ZERO, que es posi en contacte amb l'rganitzacio.
BONA IDEO OI QUE SI?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...