Buscar información en GARUM

domingo, marzo 13, 2011

Joan Puigdemont "Putxy" exposa Oblits Efímers al Centre Cultural la Mercè de Girona.

El passat 10 de març Joan Puigdemont "Putxy" va inaugurar la seva exposició "Oblits Efímers" al Centre Cultural la Mercè de Girona.
El meu amic Putxy és un tipus curiós. En ple segle XXI, encara que no descarta el digital, segueix emulsionant papers d'aquarel·la per positivar les seves fotografies.
Segueix dedicant temps i esforços en dinamitzar el món fotogràfic des del seu "llunyà" Olot, a través de la Biennal Fotogràfica (tot un referent internacional) o amb iniciatives noves, com Basaltades (jornades de fotografia contemporània) que se celebraran properament a Castellfollit de la Roca.
És un tipus curiós, perquè el seu tema més recurrent és un homenatge perpetu al cos femení. Un cos que compositivament tracta amb delicadesa, mimant fins a límits que transmeten una atmosfera evocadora de temps passats però, alhora, eterns.
En la sèrie Oblits Efímers, Putxy ens mostra espais destruïts i abandonats. Espais on la bellesa, tal com l'entenem, ha desaparegut, però que serveixen de contrast al cos nu creant unes imatges demolidores per la seva simplicitat estètica.
Els processos químics artesanals que utilitza l'autor en cadascuna de les seves obres ens permet apreciar aquesta cura gairebé obsessiva que podem veure en cadascuna de les sèries realitzades en els últims anys.
(Fa un any Putxy va exposar la seva sèrie NU-ATS a l'Espai Garum)
Oblits Efímers
Centre Cultural la Mercè de Girona
Del 10 de març al 2 d'abril
De dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 21h




1 comentario:

margarita fresco dijo...

Putxi, preciosas fotos amigo, magníficas fotos...gracias por siempre enviarme información sobre tu actividad creadora...cordialmente Margarita Fresco

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...