Buscar información en GARUM

lunes, noviembre 01, 2010

Espai Garum 43. Begonya Hernàndez exposa "Centrum"

Aquest mes de novembre la pintora Begonya Hernàndez ens proposa en Espai Garum un viatge al centre a través de Centrum, una sèrie de pintures que tenen com origen el centre: el centre del quadre, el centre de l’univers, el centre d’un mateix. Expressen estats d’ànim, emocions. No es tracta de pintures simbòliques o conceptuals sinó d’imatges interiors que a través de la pintura es materialitzen en formes, colors, textures i transparències. Imatges que sorgeixen sense raonament, sense qüestionar-les. Cal entendre-les com a finestres, com a punts de partida d’un món interior que cerquen l’equilibri i el benestar, com a punts expansius que connecten l’interior amb l’exterior a través de la pintura. Són, en definitiva, un procés de meditació en si mateix.
S’utilitzen colors de la gamma càlida, amb el daurat com a protagonista. S’introdueixen subtilment alguns colors freds: blaus i verds. Es treballa amb format horitzontal i de 41x33cm. Materials com pa d’or, acrílics, tinta xinesa, betum de Judea, làtex, làmines de cel·lulosa, paper d’arròs i llavors de plantes són la base d’una tècnica mixta, rica en textures.
El quadre es construeix a partir d’una successió de capes i de transparències, de dins cap a fora, del centre cap a l’exterior, seguint el batec creatiu de l’artista.
Espai Garum 43
Centrum
de Begonya Hernàndez
Inauguració:
diumenge 7 de novembre a les 12h

1 comentario:

Anónimo dijo...

en el primer que vaig pensar va ser en el tercer ull de la meditació, i el fet que sigui tan acolorit em sorprén.

carme g

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...