Buscar información en GARUM

sábado, octubre 16, 2010

Espai Garum. Visita d'obra al taller de l'escultor Efraïm Rodríguez

El passat 15 de setembre l'escultor Efraïm Rodríguez ens va rebre al seu taller de Granollers amb motiu de la 6a Visita d'obra 'art en directe'.
Aquesta visita ha servit per inaugurar la nova temporada d'Espai Garum i els nou assistents han pogut gaudir de la conversa de l'autor just en el lloc on es gesten les seves obres.
Des de Espai Garum som partidaris del contacte directe amb l'obra a través d'aquestes visites i també del contacte directe amb els autors. És un moment màgic i únic que creadors de diverses disciplines t'expliquin els seus processos de treball, les seves tècniques i el seu univers creatiu, a més de respondre a les preguntes i dubtes que els assistents podem tenir. És un veritable luxe i des aquí agraïm a l'Efraïm la seva amabilitat en mostrar el seu taller i la seva obra més recent.
Agraïm també a en Lluís Gascón haver possibilitat aquesta visita i el magnífic càtering que vam poder assaborir després.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquesta visita d'obra m'agradat especialment pel fet de puguer gaudir de l'evolució de la peça; els materials, l'elaboració, el acabat final...i tot explicat pel autor, es un luxe.

carme g

Anónimo dijo...

per cert, molt bona la foto dels tres en ratlla

carme g

MG dijo...

La veritat es que era la primera vegada que anavem al taller d'un escultor i realment va ser un luxe que l'Efraïm ens expliqués totes les "tripes" de la seva obra.
Ah! i m'agrada que t'agradi la foto dels caps.
Màrius

Anónimo dijo...

Gràcies,Marius.
Encara que el mèrit de la visita és de la Carme Gràcia, que compartim l'entusiasme per l'obra de l'Efra.

Lluís Gascon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...