Buscar información en GARUM

sábado, febrero 13, 2010

Carnestoltes 2010 Lliçà d'Amunt

8-O

Fotografía: Màrius Gómez

7 comentarios:

Luis dijo...

Marius, me extraña que tu hayas hecho esas y sólo esas fotos de la fiesta de Carnaval. Estoy seguro que tienes fotos mucho mejores para colgar en el blog. Esta vez me has fallado. : (

MG dijo...

Ciertamente Luis, tengo muchas fotos más pero mi selección de este año intenta escaparse del tópico. Si no te importa, vuelve a mirar la foto de la Carnestolina desenfocada y la Minie comienfo, la del niño pixelado en bicicleta y la de la mini-carnestolina. No se, tal vez es que hacía mucho frío, pero ayer yo vi esto.
Lamento haberte fallado 8-O

Xavi dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Penso que el Carnaval va estar molt i molt bé aquest any i que la gent de la Comissió de Festes de Lliçà d'Amunt s'esforça moltíssim per a què així sigui. És una llàstima que la teva visió no arribi més enllà d'aquestes imatges tan desafortunades.

Pere dijo...

És sorprenent que tu, Marius, volen escapar-te del tòpic, com dius, no ho hagis aconseguit, les úniques imatges que ens has trasmés no fan, ni de lluny, ni un xic de justícia al meravellós carnaval que organitza, amb molt d'esforç, la comissió de festes. Potser no tens bona relació amb la comissió?

Anónimo dijo...

Màrius,
perquè has eliminat el tercer comentari ?
No són igual de bones totes les opinions ?

Toni dijo...

La veritat Màrius que sembla que no vas estar en el mateix Carnestoltes.
Va ser divertit, amb molta gent i comparses originals. El recorregut, perfecte, el discurs, equilibrat i l'organització, immillorable. El balcó ben il.luminat i el Rei i la Reina em van semblar senzillament genials.
A veure si l'any que ve no t'equivoques de festa i fas millors fotografies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...