Buscar información en GARUM

sábado, enero 09, 2010

Pastorets en Lliçà d'Amunt

El pasado 2 y 3 de enero se volvieron a representar en l'Aliança de Lliçà d'Amunt Els Pastorets, este año en versión musical. Este tipo de espectáculo tiene gran tradición en Cataluña y en Lliçà hacía más de 20 años (creo) que no podíamos verlos. Yo no soy un experto pero he de decir que me gustaron, tal vez quedaban un poco estrechos en el escenario y no había tantos actores del pueblo como antaño pero esta versión musical tiene su punto.
El haber podido hacer fotografía este año me ha permitido rescatar mi archivo para buscar imágenes que realice en los años 1984 y 88. Estas imágenes fueron disparadas con pelicula y reveladas manualmente; las actuales, logicamente, han sido disparadas con cámara digital y reveladas también manualmente. La técnica es importante pero, en mi opinión, lo más importante es ver.
Els Pastorets 2010



Els Pastorets 1988
Els Pastorets 1984

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Màrius. Gràcies per les fotos.M'agradaria tenir-les. Ja ens veurem.
Jo sempre li deia al director, en Joan Garrido, els has de fer molt bons perqué aquí el llistó és alt. Crec que vam cumplir força.Només els artistes principals eren de fora,alguns canten amb en Jordi Casanoves. Tots els altres, pastors, dimonis, angels, fures, ajudants de darrere el taló, pares i més col.laboradors puntuals eren de casa, més d'una seixantena de persones d'aquí hi hem treballat de valent molts vespres i dissabtes més festius. Crec que ha estat bé aquest esforç de tornar a arrencar de nou "els pastorets". Potser a ningú l'hi hagués passat pel cap, a mi segur que no.
És veritat que l'escenari es va fer petit i la sala tbé. Sempre costa que tot surti rodó, però crec que el públic es va anar adaptant, aixó ja va ser important, crec que l'espectacle els va anar absorbint.
Quan ens veiguem poca cosa ens quedarà. Gràcies per la teva feina.
Montse

espaigarum dijo...

Montse, ja cambiaré les dades, em sap greu però jo vaig reconeixer a molt pocs.
Enviam un email amb la teva adreça i podré enviar-te algunes fotos.
email: m.gomez@mompart.net

Màrius

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...