Buscar información en GARUM

martes, mayo 26, 2009

Espai Garum publica el primer llibre de la Maite Mompart i la Roser Pi

Espai Garum, la sala més petita del món, edita "La síndrome de la set", un relat de ficció en format de conte escrit per la Maite Mompart i la Roser Pi. Aquest conte és el primer que escriuen les autores i forma part d'una sèrie sobre misteris que seran publicats per Espai Garum.
L'història està ambientada a Lliçà d'Amunt i relata una sèrie d'esdeveniments estranys que succeeixen al voltant de la Costa de Can Puig.
A partir d'aquest primer llibre, en Espai Garum iniciem una nova activitat dins del món de l'art. A més de fomentar la creació plàstica, des de març de 2006, organitzant 26 exposicions, desitgem que a través de la publicació de relats d'autors novells que no estan dins dels circuits literaris habituals, el ventall literari a Lliçà s'obri a noves propostes.
Espai Garum és un espai per a la creació, modest, però amb ganes de fer cultura de base, aquell sediment on puguin anar arrelant iniciatives artístiques en qualsevol disciplina. A partir d'ara també en literatura.

La presentació de "La sindrome de la set" es realitzarà el divendres 12 de juny a les 20:00 h a L'Aliança de Lliçà d'Amunt

LA SÍNDROME DE LA SET. Sinopsi
Arran de certs esdeveniments que ocorren al voltant de la Masia de Can Puig, els treballadors d'una empresa comencen a patir una estranya síndrome, el símptoma més destacat de la qual és que tenen la necessitat de beure aigua sense parar.
La jove protagonista intenta descobrir un misteri que es va iniciar fa més de 200 anys i que amenaça canviar, per sempre, la vida d'aquest tranquil poble del Vallès.

4 comentarios:

José Ángel Morente dijo...

¿Ahora libros también? Me eclipsa el nivelazo cultural que emana de vuestro chiringuito artístico...

Mis felicitaciones.

Suiram Zemog dijo...

Gracias Shortshot, se hace lo que se puede.
En Espai Garum nos enamora la cultura de base.

Anónimo dijo...

Moltíssimes felicitats i segur que molt d'éxit amb aquest llibre.
Mabel

·NG· dijo...

wow! estic d'acord amb shortshot, espai garum es genial. Gracies per aber creat aquest espai i fer que siguem més cultes. ;)
bon diiaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...