Buscar información en GARUM

domingo, marzo 29, 2009

EspaiGarum 25. "Inconsciència". Mar Aumedes, Disseny de Moda

L'EspaiGarum us proposa per a aquest mes d'abril una exposició de la dissenyadora Mar Aumedes.
Tot creador desenvolupa el seu potencial a partir de les seves experiències, del seu entorn i del seu moment vital, i és evident que, en qualsevol activitat, és molt important conèixer el que fan o han fet d'altres abans que ell. Les obres i/o els processos creatius dels mestres sempre són font d'inspiració quan es comença una carrera i ens serveixen per admirar mes, si cap, als grans, i per veure que encara ens queda molt camí per recórrer, seguint els passos d'artistes anteriors o intentant crear nous camins que ens permetin expressar les nostres idees.
Mar Aumedes és una jove dissenyadora que està buscant el seu camí, el seu estil, això la porta a fixar-se en els mestres de la moda i a experimentar a partir de conceptes desenvolupats per ells, que han marcat la història.
Analitzant Dior, un dels grans dissenyadors d’alta costura del segle XX, la autora ha pogut observar que les siluetes són l’essència de tota la seva obra.
Partint d’aquesta base ha dissenyat una col·lecció on es plasma la fragilitat i les formes orgàniques del cos de la dona, transcendint el temps i transportant-nos en un estat d’inconsciència.
El vestit que exposem el mes d'abril a l'EspaiGarum és una mostra d'aquesta col·lecció creada per la Mar, que per plasmar aquest concepte ha utilitzat el teixit com a base amb unes estructures fetes de bucaràn amb cola blanca i finalment aplicant a tot el vestit paper de seda per donar aquesta sensació de fragilitat i lleugeresa.
Aquesta és la primera vegada que s'exposa aquest tipus d'obra a l'EspaiGarum i estem molt satisfets que dissenyadores com la Mar Aumedes ens sorprenguin amb propostes atrevides i molt personals.

L'exposició s'inaugura:
el diumenge 5 d'abril de 2009 a les 12 h
i podrà veure's fins al 2 de maig de 2009

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...