Buscar información en GARUM

domingo, febrero 03, 2008

Carnestoltes 2008 en Lliçà d'Amunt


Ayer se celebró la Rua de Carnestoltes. Aparte de la voluntad de los participantes sólo se salva el grupo de percusión que animó el recorrido. Ritmo y coreografías de buen nivel.
Ni la "Carnestolina", ni el discurso en el ayuntamiento, ni la iluminación del balcón, ni la presentación de los concursantes en el escenario, estuvieron a la altura. Triste.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

Noi, no menyspreis, qui ets tu per jutjar. La gent ens ho varem passar bé amb el que vam saber fer. No és una rua d'expert. Hi faltaves tu disfressat potser?.Mirar des de fora i encare a través de la càmera, també pot ser trist, doncs no fer res i criticar, es una actitud trista evidentment. Saps que sempre t'hi pots sumar a qualsevol festa. Però tu sempre estàs a fora per criticar amb l'excusa de la teva fotografia, per cert bones. La gente de Arte soys muy críticos y especiales, que con el pueblo no os haceis. Recuerda que tu apellido es GOMEZ, tant vulgar como el mio Sanchez para servirle Sr. artista. Quizà si te cambiaras a Montpart podrias subir tu categoria,(lo dijo el Mag Lari), le correspondo.No hay que estar tanto por encima de la gente juzgando esto y lo otro, sólo Dios parece ser que puede y los que os creeis artistas tambien os gustaria ser Dios. Ya ves lo tenia pendiente.

Anónimo dijo...

Trist el carnestoltes i trist aquest primer comentari.
Patètic aquest tal "Sanchez"
Enhorabona Màrius.

Lluís

Anónimo dijo...

Lliçà no té tradició de fer festes molt maques per Carnaval. Avans ens disfressavem molt bé i l'Aliança feia paxoca. Ara ja fa molts anys que no va així. Aquest últims tots els he vist igual, la gent no s'hi mata, però disfruta.Ja està bé, si no n'hi ha més, però no cal posar-ho al nivell de "tot tant trist", nois que és Carnaval i la gent reia molt i els nens també.

Anónimo dijo...

Estic amb en Lluís, ès realment patètic, el primer comentari.
I a més ofensiu.
Potser es ell el que s'hauría de canviar el cognom per no denigrar als Sánchez. Potser s'hauría de posar Bush (Pujol) o Farmhouse (Mas)o potser Cherry (Cirera) i així es podría fer famós a nivell planetari.
Aquest "senyor" ha llegit poc. No sap que hi ha Giménez,Hernández,García,Pérez en literatura, per exemple.
Pep

Anónimo dijo...

És obvi que ho tenies pendent, perquè sinó, no s'enten aquesta manera d'expresar-se. Per altra banda, només algú que no és digui Sanchez, pot trovar aquest nom vulgar, generalment estem orgullosos de les nostres arrels. Per cert, aquest complexe d'inferioritat en vers dels artistes, te'l hauries de fer mirar

Trobo fantàstic que la gent, amb qualsevol excusa i qualsevol pseudòmin, puguem dir el que ens doni la gana a qui sigui.
Sr. Sanchez, ha estat un plaer
Carme g.

Anónimo dijo...

els millors carnestoltes els de galicia,axo crec

Anónimo dijo...

El Carnaval va ser patètic perquè no hi havia ningú de l'organització que s'ho hagués "treballat" una mica. Es va fer sense ganes, sense recursos, sense idees. El regidor de Cultura mig amagat -com sempre-, sol com un mussol -l'equip de govern li fa boicot?-, conscient que aquesta festa no és la "seva" festa. I la Comissió de Festes hi va posar ganes, però no se'n va sortir. Com pot ser que la Carnestoltina fos gairebé muda, estàtica, inoperant? Això no és Tenerife! Necessitem un Carnestoltes desvergonyit, divertit, que encomani alegria! I el discurset, més que patètic, absolutament inintel·ligible, inadequat i buit, sobretot buit. Ni un comentari sarcàstic de la situació política local, ni nacional, ni internacional. De què hi ha por? De qui?

Ja sabem que el Carnaval no és una festa tradicional a Lliçà, però per aquest camí tinc clar que s'acabarà morint del tot. Fa uns anys es va intentar reflotar, sense excessos, però amb propostes innovadores. Aquest any s'ha fet un pas enrere, o dos. A veure si la Comissió reacciona i segueix tirant del carro.

Anónimo dijo...

Jo fa molt temps que veig pobre aquesta festa. N'hi ha de tant exuberants que és dificil competir-hi. Tot el que hi afegeixes crec que està fora de lloc i també d'un pap plè. Et diria el mateix que l'anònim d'avans, súmati, fa falta gent com tu.Potser aconseguiràs aixecar la festa que fa anys que no llueix el que es voldria.Pensa que la competència és ferotge.La idea de participar a la rua de Granollers diferents pobles no la veig malament. Pensat-ho i ves a la comisió i proposa les teves ideas. La comisió amb el regidor i les tècniques també hi eren i no en van saber més.
Tu podries fer-ho millor.Posat-hi com demana el primer anónim.Poseu-vos-hi i anirà millor. Jo m'ho vaig passar pipa.

Anónimo dijo...

Ehhh!!!!!!... estoy totalmente deacuerdo con todos... el año que viene nos juntamos y vamos a decirles cuatro cosas a estos organizadores, o mejor... la organizamos nosotros? aceptais el reto?... Triste? un carnaval no puede ser nunca triste... pero nadie se pensado una cosa... esto es Lliçà d'Amunt no Tenerife y partiendo de la base que aquí no se disfraza ni el apuntador, poco podemos hacer, no creeis?

Anónimo dijo...

Lo mas triste aquí es la facilidad de crítica que tenemos todos desde el comodo sitio de observador, estoy de acuerdo en que no estuvo muy bien, vale, que el discurso del carnestoltes no fué muy irónico que digamos, vale, pero hemos de reconocer que había más participantes, que poco a poco la gente se da cuenta e que aquí en Lliçà tambien hay fiesta y no tiene que salir del pueblo para pasarlo bien, que es lo que deberíamos intentar...
Todas las personas con grandes ideas, que creen que se puede mejorar el carnaval, la festa major y todo lo demás, que se apunte a la comisión de fiestas, ellos lo agradecerán, por lo que ví son pocos y seguro que trabajan duro para que nosostros disfrutemos las fiestas e imagino que no debe ser facil trabajar cuando sólo los critican en vez de ayudar, yo por mi parte preguntaré en el ayuntamiento e igual me apunto a la comisión, y muchos de los que criticais deberías de hacerlo tambien, o solo os gusta quejaros???

Anónimo dijo...

Que si, que criticar es muy fácil (que me lo digan a mí que hace años intento hacer una peña de dominó y no hay manera. Que si las fichas en blanco y negro son muy sosas, que si rectangulares no me gustan, que ¿por qué no ponemos puntos en las dos caras, que si el carajillo está frío, etc, etc, etc...) pero si alguien conscientemente se mete a organizar algo, debe aceptar que se le critique, y mucho más si es un gobierno. No sirve la excusa de "apúntate a la comisión y da tus ideas" o "organízalo tu a ver si lo haces mejor" etc...
Me parece muy bien que se critique a todos los gobernantes, porque gestionan nuestros impuestos y tienen la obligación de usarlos en actividades que como mínimo sean de primera, que no es sinónimo de caras.

Anónimo dijo...

No estoy de acuerdo con que en lliçà no se disfraza nadie.
empezando por el consistorio.

Anónimo dijo...

Què tal una crítica del Carnaval d'aquest any 2009 ?
Crec que han anat per terra molts dels comentaris despectius que vau fer al 2008.
I és que quan l'interès és el bé del poble d'una manera altruista, sempre es millora.
Les crítiques amb respecte sempre són bones ... les crítiques amb mala llet no cal ni llegir-les.
Menys "anónimos" i més ajudar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...