Buscar información en GARUM

jueves, abril 29, 2010

Antoni Dalmases by Màrius Gómez

El pasado 22 de abril, el escritor Antoni Dalmases pronunció la conferencia "Que és un lector de narrativa i que és un lector de poesia" , durante los actos organizados por el ayuntamiento de Lliçà d'Amunt para la semana de Sant Jordi, que coincidieron con las jornadas de puertas abiertas de la nueva Biblioteca de Ca l'Oliveres.

miércoles, abril 21, 2010

Màrius Serra by Màrius Gómez

Ayer, 20 de abril, el escritor Màrius Serra nos deleitó con su conferencia De què es pot escriure, durante los actos organizados por el ayuntamiento de Lliçà d'Amunt para la semana de Sant Jordi, que coinciden con las jornadas de puertas abiertas de la nueva Biblioteca de Ca l'Oliveres

lunes, abril 19, 2010

Paco Casanova falleció el día 13 de abril

Dicen que en el oeste americano, durante la Fiebre del Oro, lo más importante no eran los buscadores, sino los comerciantes que les vendían los picos y las palas que necesitaban para buscar la utopía del dorado mineral.
Uno de ellos, discreto, no muy alto, enjuto y con una mirada viva que irradiaba entusiasmo era Paco Casanova, todo un referente del comercio fotográfico barcelonés desde su tienda de la calle Pelai.
CasanovaFoto se ha quedado sin alma pero el espíritu de Paco sigue presente a través de sus hijos, que continúan con la labor que él inició hace más de 60 años.
Hasta siempre Paco, gracias por vender Picos y Palas.
(Paco Casanova falleció el 13 de abril a los 77 años)

domingo, abril 11, 2010

Inauguració Espai Garum 36. NU-ATS, fotografia de Joan Puigdemont "Putxy"

Avui diumenge 11 d'abril a les 12h s'ha inaugurat a l'Espai Garum, la exposició NU-ATS, del fotògraf Joan Puigdemont "Putxy". Són dotze fotografies en blanc i negre sobre paper baritat que expressen l'ideari creatiu d'un autor que, prenent a la dona com a tema, ens descobreix enquadraments i composicions en constant equilibri.

La sèrie NU-ATS porta a l'extrem el moment decisiu en què la complicitat de la model, la il luminació amb un sol punt de llum i la tensió d'un cos al límit es transforma, a través de la composició i d'una gamma infinita de grisos, en imatges belles. Imatges on tot està al seu lloc: una corda que envolta i dóna suport a la model, i un cos femení amb uns músculs en tensió que anticipen formes que, modulades per la llum, ens rebel.len contrastos accentuats davant l'aspror de la corda.

Putxy, gran dominador de la llum, aconsegueix la millor matèria primera durant les sessions amb la model, que posteriorment processa al laboratori fins a aconseguir aquelles imatges úniques que ens parlen de bellesa, equilibri, força, fins i tot moviment, des de la seva extraordinària quietud.

Durant la inauguració, les persones assistents van poder conversar amb l'autor, que va comentar la seva trajectòria com a fotògraf i els seus processos creatius, així com, la seva faceta de coordinador de la Mostra Internacional de Gent Jove, OLOT-FOTOGRAFIA, que se celebra tots el mesos d 'agost dels anys parells, a la ciutat d'Olot, càrrec que ostenta des de 2001.


Alfred Bosch a l'Aliança de Lliçà d'Amunt

Alfred Bosch, escriptor, periodista i historiador, va parlar a l'Aliança de Lliçà d'Amunt sobre La independència de Catalunya: una mirada demoscòpica dintre dels actes de la Diada pel Dret a Decidir organitzats per Lliçà d'Amunt Decideix

Lluís Oliván ya tiene sitio web

El escritor de Lliçà d'Amunt Lluís Oliván ya tiene sitio web www.lluisolivan.com donde se puede encontrar toda su obra publicada, así como artículos, críticas y algún cuento inédito. Vale la pena.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...