Buscar información en GARUM

jueves, agosto 30, 2007

Fent cames abans de l'enlairament

Ànec collverd, o anomenat també ànec salvatge, és una au de medi aquàtic que s’alimenta tant de plantes aquàtiques com de cucs, capgrossos i d’altres animalons. Es tracta de l’espècie d’ànec més comuna al nostre país degut a la diversitat d’habitats en els quals el podem trobar: rius i rieres, canals de rec, rescoloses, estanys naturals, embassaments artificials i basses de regadiu, com ho és la bassa del Pardalero, a Lliçà d'Amunt on hi troba la tranquilitat i la vegetació suficient per establir-hi el niu al costat de l’aigua.
Texto: Pau Boixader. Foto: Màrius Gómez

miércoles, agosto 15, 2007

ZEDIS amplia instalaciones en Lliça


Cuando vengáis de Lliçà de Vall, a la altura del Moli d'en Fonolleda, no dejéis de mirar hacía la derecha, se puede disfrutar de la nueva ampliación de la empresa Zedis (2000 m2 +- que se añaden a los 20000m2 que ya tenían en Lliçà)
No es fea, tiene su punto, y cuando esté acabada tapará parte de nuestro polígono industrial más carismático, El Molí d'en Fonolleda.
Si podéis, no dejéis de visitarlo. ¡Vale la pena!

Paloma en el Pardalero


Las vacaciones son ideales para la fotografía de naturaleza. Siguiendo con la serie sobre aves de Lliçà, hace unos días tomé esta imagen en "el lago" del Pardalero.
Es una paloma "vulgar" que despega después de beber agua en el centro del lago.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...